Wat we doen

Als communicatiebureau gespecialiseerd in persrelaties en content marketing ondersteunen we zowel lokale als internationale bedrijven die actief zijn in de technologie-, automotive en logistieke sector.

Maak kennis met het team

Evoke bestaat uit een team van getalenteerde pr- en contentspecialisten. Wij staan voor een directe en persoonlijke aanpak. Maak kennis met elk teamlid. Voor je het weet vertaalt een eerste indruk zich in een aangename samenwerking.

Corneel Haine
Corneel Haine
Managing partner
Vader van drie kinderen, getrouwd met Riet. Relatie met Brussel: it's complicated. Hardloper, wielrenner en neo darts speler. Hij is onze networKING.
Jesse Huybrechts
Jesse Huybrechts
Managing partner
Weet het altijd in woorden te vatten. Waarom joggen als je kan lopen? Houdt van harmonie, in muziek en in het leven.
Veerle Wijsgeer
Veerle Wijsgeer
PR Director
Gaat altijd nét dat stapje verder. Pr-tovenaar en liefhebber van eten en Italië. Teamplayer. (Media)relatiebouwer.
Mattias Goossens
Mattias Goossens
Copywriter
Meester in metaforen en alliteratie. Muziekjournalist. Verzamelaar van vinyl. Liefhebber van bordspellen. Eigenaar van te veel flamboyante hemden.
Steffy Bruyninx
Steffy Bruyninx
PR Consultant
Social media queen. Taalkundige in hart en nieren. Eufemisme voor perfectionist. Houdt van tekenen. Baasje van een teckel. Zet de kerstboom klaar in november.
Paul Geens
Paul Geens
Senior PR Consultant
Natuurjongen in de stad. Fervent Arsenal FC fan, Leonard Cohen liefhebber en House of Houser. Polyglot met een ding voor Português en Napuletan'. Achtung baby.
Niels van Velde
Niels van Velde
PR Consultant
Nederlandse roots. Reusachtige verschijning voor kleine(re) Belgen. Staat al eens graag op de pedalen. Bewandelt bospaden. Zoeft door het water. Heeft iets met Europese politiek en metal.
Caitlin Muyllaert
Caitlin Muyllaert
Junior PR Consultant
Fervent synchronische lezer (met vrienden). Zelfbenoemde content creator. Moordenaar van kamerplanten. Gelukkiger als ze kan samenwerken. Liefhebber van car karaoke. Iemand koffie?
Joeky
Joeky
Sfeerbewaker op kantoor
Altijd bereid om mijn collega's blij te maken. Grote fan van doggy dental. Geen fan van verstoringen tijdens mijn ochtend, lunch en middagdutjes. Zeg je "wandeling"? Dan ben ik al bij de deur.

Onze waarden

Transparantie: Als een pr-idee niet werkt, zeggen we het je. Als het wel had moeten werken, maar dat niet deed, zullen we je oprecht vertellen waarom. Bovendien weet je door duidelijke activiteiten- en clippingsoverzichten precies waarvoor je betaalt en welke resultaten behaald zijn. Het is deze openheid en eerlijkheid die aan de basis staan van de vele langdurige relaties met onze klanten, en die op hun beurt leiden tot wederzijds begrip en een steeds grotere toegevoegde waarde.

Toegankelijkheid: Wij zien onszelf als een extensie van jouw interne communicatieteam. We verschuilen ons niet achter quotes, kleine lettertjes of mitsen en maren. We zijn benaderbaar, beschikbaar en zoeken altijd naar een persoonlijke en menselijke band. Op die manier zijn we niet alleen in staat om snel te schakelen als zich kansen voordoen, het helpt ook om vertrouwen op te bouwen in onze klantrelaties en om je ervan te verzekeren dat er iemand voor je klaar staat. We’ve got you covered.

Gedrevenheid: Ons team is toegewijd. Aan jou als klant, maar ook aan ons vak, aan de opdracht en de belofte om resultaten te boeken. We blijven graven naar de toegevoegde waarde die we voor ogen hebben. En desnoods kijken we naar andere pr-paden die leiden tot de exposure die we voor ogen hadden. Ook onze proactieve aanpak via newsjacking of inzicht in mediakalenders stelt ons in staat om resultaten te leveren, nog voor je ze verwacht.

Inclusiviteit: Bij Evoke staat de teamgeest voorop en krijgt iedereen de kansen en vrijheid om zichzelf te zijn en te gedijen in een omgeving die hen toelaat het beste uit zichzelf te halen. Deze mix van ideeën, en het delen en verbinden van kennis vertaalt zich ook in een toegevoegde waarde voor jou. Zo is Evoke als pr-partner beter dan de som der delen.